Investeren in vastgoed via win-win lening

An investment in knowledge always pays the best interest.

— Puur Groep

Topkot

Wat is een win-win lening?

Met de Winwinlening van PMV/z moedigt de Vlaamse overheid particulieren aan om een achtergestelde lening te geven aan KMO’s.

Een particulier kan tot 75 000 euro lenen aan een Vlaamse KMO gedurende een looptijd van 5 tot 10 jaar.

De kredietgever krijgt hiervoor een jaarlijks belastingskrediet van 2,5% van het openstaande kapitaal van de Winwinlening plus een vergoeding van 1,75% bruto per jaar van de kredietnemer.

Indien de kredietnemer niet kan terugbetalen, kan de kredietgever daarnaast 40% van het verschuldigde bedrag terug krijgen via een eenmalig belastingkrediet.

Waarom investeren in vastgoed?

Onder de huidige omstandigheden van extreem lage rente, volatiele beurzen en steeds groeiende geld hoeveelheden gecreëerd door de centrale banken, biedt vastgoed een relatief veilige haven.

Puurinvest maakt deel uit van de PUUR GROEP (met o.a. Immo Labadia BV, Topkot Limburg BV, e.a.), een vastgoedbedrijf in Midden Limburg, dat als lokale speler zich toelegt op het begeleiden van investeerders in vastgoed en dit zowel via directe aankopen van panden (residentieel, commercieel en industrieel) als via eenvoudige en transparante structuren zoals de WinWinlening.  

aanbod

2 X 12 TRANCHES VAN EUR 25.000
MET EEN BRUTO VERGOEDING VAN 1,75% + 2,5% BELASTINGSKREDIET
EN EEN LOOPTIJD VAN 10 JAAR WORDEN
AANGEBODEN DOOR VOLGENDE BEDRIJVEN:
TOPKOT LIMBURG BV LIPURE BV

TOPKOT LIMBURG BV
(BE0476 650 377)

Vastgoedbedrijf met 88 studentenstudio’s in portefeuille.Dit bedrijf wenst bijkomende studio’s te verwerven om aldus een leidende rol te vervullen in de studentenhuisvestiging in MiddenLimburg.

LIPURE BV
(BE0846 371 916)

Vastgoedbedrijf met 21studentenstudio’s, lokaal residentieel vastgoed en enkelefinanciële participaties in vastgoedbedrijven dat eveneens wenst te groeien in studentenhuisvestiging in middenLimburg.

Beide bedrijven zijn actief in de  snel groeiende markt van de studentenhuisvesting en hebben een 10 jaar lange ervaring in het uitbaten van dergelijke residenties.

Midden Limburg heeft, als gevolg van de uitbreiding van zowel U Hasselt als UCLL(Universitatie Campus Leuven Limburg, deelvan de KUL), een nijpend tekort aan degelijke studentenhuisvesting.

Grote spelers zoals XIOR en Upgrade Estates (Upkot) hebben nu ook de weg naar Hasselt gevonden. Topkot en Lipure leggen zich toe op de niche van de BOETIEK KOTEN, i.e. kleinere blokkeren met luxueuzere afwerking) Via deze weg biedt PUURINVEST u demogelijkheid om mee te genieten van deze opportuniteiten.

WAT KUNNEN WIJ BIEDEN?

Een NETTO RENDEMENT van 3,72%, 10 jaar lang en een belangrijke staatsgarantie zijn unieke troeven die deze Win-Win leningen ubieden.

Infosessies

Woensdag 13 januari 2021
10h00 & 13h00 – Schenken & Erven – Fin-Advi

Vrijdag 12 februari 2021
13h00 – Investeren in vastgoed – Immo Labadia

Woensdag 10 maart 2021
16h00 – Win-win lening – Immo Labadia

April 2021 – Data nog te bevestigen
Kopen via vennootschap vs persoonlijk – Fin-Advi

Mei 2021 – Data nog te bevestigen
Win-win lening – Immo Labadia

Juni 2021 – Data nog te bevestigen
Investeren in vastgoed vs investeren in aandelen/obligaties – Immo Labadia

Schrijf je nu in

Onze diensten

  • Opbouw en behoud van uw vermogen
  • Gemoedsrust voor u, uw partner en uw gezin
  • Inspelen op de opportuniteiten van de huidige markt
  • Overdracht van vermogen
  • Administratieve begeleiding bij overlijden